Maak kennis met het merk Vispring

Eén van de merken van bedden waar door de jaren heen ongelofelijk veel over gezegd en geschreven is, is ongetwijfeld Vispring. Dit is een merk dat reeds heel wat jaren meedraait in de markt van de bedden en dat met recht en rede. Het is bijvoorbeeld onder meer zo dat Vispring wordt aanzien als de enige, echte uitvinder van de pocketveer. Zou jij ook graag een nieuw, kwalitatief bed willen kopen welke zich kenmerkt door een uitstekende betrouwbaarheid? In dat geval is het zonder meer de moeite waard om kennis te maken met het aanbod van het merk Vispring. Wij zorgen ervoor dat je op deze pagina alvast kan rekenen op een interessante, eerste kennismaking met het merk.

               Vispring, de uitvinder van de pocketveer

In eerste instantie staat het merk Vispring dus bekend als uitvinder van de zogenaamde pocketveer. In de betere matrassen die op de markt zijn terug te vinden worden honderden zakjes met deze kleine veertjes geïntegreerd. Vispring is overigens in de praktijk niet alleen maar de uitvinder van dit type veer. Daarnaast is het merk tot op moment van schrijven de enige die gebruik maakt van het onvermoeibare vanadium staal. Dit zorgt ervoor dat de Vispring bedden in de praktijk altijd garant staan voor een optimale kwaliteit gecombineerd met een werkelijk geweldige ondersteuning. Wil je dus met je volgende bed graag een exemplaar aanschaffen waar je wellicht voor de rest van je leven genot van zal kunnen ondervinden? Dan kan het zeker interessant zijn om naar een bed van Vispring te kijken.

               Vispring bedden worden op een unieke wijze geproduceerd

Kenmerkend voor een matras van Vispring is dat deze in de praktijk niet alleen uitsluitend op aanvraag, maar bovendien ook volledig met de hand worden gemaakt. Tijdens het productieproces kan er worden vastgesteld dat het nesten van de pocketveren in honingraatstructuur wordt opgevolgd door zogenaamde side-stichting. Vervolgens spreekt het voor zich dat de matras van Vispring nog dient te worden opgevuld. Er wordt tijdens het maken van een Vispring matras in de praktijk ook steeds gebruik gemaakt van een zorgvuldig uitgekozen selectie bestaande uit de meest verfijnde natuurlijke vullingen. Deze zijn afkomstig uit werkelijk alle uithoeken van de wereld. Het gaat hierbij in de praktijk onder meer om de volgende materialen:

  • Zijde;
  • Kasjmier;
  • Bamboe;
  • Mohair;
  • Paardenhaar;
  • Wol en katoen;

Naast bovenstaande materialen wordt er bij de productie van Vispring matrassen in de praktijk ook nog vaak gebruik gemaakt van het meest exclusieve materiaal, namelijk zogenaamde Vicuna. De hoeveelheid en de aard van de vulling waar je Vispring matras over dient te beschikken kan je in de praktijk volledig zelf bepalen. Finaal wordt de matras handmatig genopt en afgewerkt.

               Bestel het perfecte bed van Vispring

De eisen van de meeste mensen voor wat het kopen van een nieuw bed betreft zijn behoorlijk uitgebreid. Dit zorgt ervoor dat voor veel mensen een maatwerk bed of matras eigenlijk de beste keuze is. Geldt dat ook voor jou? In dat geval is het de moeite waard om ervoor te kiezen om een bed van Vispring te overwegen. Je betaalt in de praktijk uiteraard best een behoorlijke som geld voor een dergelijk bed, maar daar staat tegenover dat je wel kan rekenen op een uitmuntende kwaliteit. Ga naar Broring.com en bekijk het aanbod Vispring bedden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *