Alles wat je moet weten over een boxspring elektrisch verstelbaar

Het is een heerlijk gevoel als je rechtop in bed zit, tv kijkt of een boek leest. Dit alles is echter mogelijk met een elektrische boxspring. De boxspring is verstelbaar. Je bepaalt zelf in welke houding je ligt of zit. Een boxspring is al luxe, maar een boxspring elektrisch verstelbaar is nog luxer. Je kunt het hoofd- en voeteneinde omhoog brengen. Met een druk op de knop zet je je elektrische boxspring in de gewenste stand. Nu wordt het nog moeilijker om uit bed te komen terwijl je geniet van zoveel comfort.

Reden om voor een ​​verstelbare elektrische boxspring te kiezen

Een elektrisch verstelbare boxspring brengt natuurlijk veel comfort. Je bedient en verstelt het hoofd- en voeteneinde apart van elkaar. Zo lig je altijd in de meest optimale positie. Wil je een tweepersoonsbed? Dan kun je zowel de linker- als de rechterkant apart verstellen. Terwijl je partner slaapt, kun je nog steeds rechtop in bed zitten en een boek lezen. Je kunt ook een splittopmatras krijgen. Deze toppers hebben een split aan de bovenzijde en eventueel ook aan de onderzijde, zodat beide delen apart te verstellen zijn. Als je ook nog twee aparte dekbedden, kussens en ander beddengoed hebt, kan je partner de hele nacht doorslapen. Daarnaast is een elektrische boxspring zeer eenvoudig te bedienen en heeft deze een luxe uitstraling.

Waaruit bestaat een elektrisch verstelbare boxspring?

Een boxspring bestaat uit drie delen, maar een elektrische boxspring bestaat uit vier delen. Deze zit in de onderste plint, want daar zit de motor en die wil je niet in het zicht hebben. De box leunt boven op die plint. Deze is meestal van hout en voorzien van een verstelbaar systeem. Er zijn verschillende elektrische systemen. Zo kun je het voeteneind en het hoofdeind afzonderlijk van elkaar verstellen. Op deze manier kun je de optimale ligpositie creëren. De matras wordt op de box gelegd en net als bij een vaste boxspring ligt er een matras topper op de matras. Deze kan eventueel gesplitst zijn, zodat bij een tweepersoonsbed beide delen afzonderlijk versteld kunnen worden.

Boxspring Accessoires

Om je boxspring helemaal af te maken en hem een ​​nog luxere uitstraling te geven, kun je kiezen uit verschillende accessoires. Bij een nieuw bed horen ook nachtkastjes of voetenbankjes. Je kunt een kleur kiezen dat past bij de kleur van je bed. Daarnaast zijn er meer keuzes te maken in welke kleur en verschillende soorten je je hoofdbord wilt hebben.

Het enige dat je hoeft te doen, is er een kiezen die perfect bij de stijl van je slaapkamer past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *